Het Woon- en Zorgcentrum Huize St. Franciscus heeft 73 woningen. Bij ons woont u geheel zelfstandig, uw woning bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, grote douche/toiletruimte, logeerkamer en een inpandig balkon. Verder is er ruimte om een wasmachine te plaatsen en een berging. Klik voor de plattegrond van een van de woningen.

Er zijn een aantal woonruimtes beschikbaar waar partners gezamenlijk opgenomen kunnen worden. Ook is het mogelijk om als echtpaar gezamenlijk te wonen met een verschillende indicatie of een indicatie bij één van beide partners.

U huurt zélf de woning van de eigenaar Woonzorg Nederland en behoudt uw inkomen. De meeste woningen vallen onder de sociale sector, zodat huurtoeslag tot de mogelijkheden behoort, afhankelijk van het inkomen. Naast de huur is men servicekosten verschuldigd. Zie voor een specificatie van de kosten de subpagina "Kosten".

Uiteraard beschikt u over een sleutel van uw eigen woning, met deze sleutel kunt u ook altijd de hoofdingang openen. U kunt komen en gaan wanneer u wilt.

De woningen van Huize St. Franciscus zijn in principe bestemd voor mensen met een indicatie voor zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW). Zodra u bij ons komt wonen, sluit u de volgende overeenkomsten:      

- Huurovereenkomst met Woonzorg Nederland voor de woning

- Zorgleveringsovereenkomst met onze organisatie voor de zorgverlening en/of huishouding.