Uw maaltijden

Alle woningen zijn zo ingericht dat u zelf de maaltijd kunt bereiden. Koken op gas is vanwege veiligheidsoverwegingen helaas niet mogelijk. Wel is er een 380 Volt aansluiting aanwezig in de keuken, zodat er elektrisch gekookt kan worden.

 

De was

De woning beschikt over een wasmachineaansluiting zodat u zelf kunt wassen, al dan niet met behulpzame familieleden. Een andere mogelijkheid is dat uw was- en linnengoed naar de wasserij gaat. Huize St. Franciscus heeft een contract met een wasserij, die dit van u kan overnemen.

 

Activiteiten en recreatie

De activiteitenbegeleidster en vrijwilligers van Huize St. Franciscus organiseren en coördineren de diverse activiteiten. Zie voor meer informatie de pagina "activiteiten".

 

Huismeester

Via de receptie van Huize St. Franciscus kunt u een beroep doen op onze huismeester voor diverse klusjes. Hij is op werkdagen aanwezig van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Logeren door naasten

Mantelzorgers (naasten en andere betrokkenen) zijn erg belangrijk voor onze cliënten en kunnen daarom ook bij hen blijven logeren. Indien een cliënt zelfstandig woont, regelt de cliënt zelf de faciliteiten voor het logeren. Bij het groepswonen of tijdelijk wonen met zorg regelen wij dit voor u, dit is inclusief een maaltijdvoorziening.

 

Particuliere dienstverlening

Indien u niet over een indicatie beschikt voor een bepaalde vorm van zorg, maar toch deze zorg wilt ontvangen, kunt u dat als particulier inkopen bij onze organisatie. Het gaat hierbij onder meer om huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.